Wat is KPEG?

KPeG is dus een onderdeel van Gall&Gall Verbeek en richt zich op het organiseren en geven van proeverijen. Het doel van KPeG is mensen kennis te laten maken met en te laten genieten van de mooiste dranken van deze aarde. Wij zijn gespecialiseerd in diverse proeverijen, of je nu kennis wil maken met whisky, wijn, bier, rum, gin, of cognac, bij ons ben je aan het goede adres.

Onze proeverijen zijn laagdrempelig, gezellig en leerzaam. Bij ons geen masterclasses  maar sfeervolle proeverijen waar lachen en genieten voorop staan. Of je nu op zoek bent naar een proeverij van minnimaal 6 personen in de sfeervolle Schatkamer van Leidschendam, een proeverij bij je thuis, op je werk of bij je vereniging, KPeG zorgt voor enkele onvergetelijke uurtjes.

Dus als jij een gezellige, informele, proeverij wilt gaan organiseren waar gezellig samen zijn en genieten voorop staat, ben je hier aan het goede adres. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Staat de datum van de proeverij eenmaal vast en je hebt de uitnodigingen de deur uitgestuurd dan zit jouw "taak" erop. Wij zorgen voor de rest en gaan voor een onvergetelijke proeverij zorgen. Onder het kopje "Proeverijen" staan diverse soorten proeverijen. Wij kunnen ons voorstellen dat de proeverij die jij in gedachte hebt er niet tussen staat. Geen probleem. Neem gerust even contact met ons op en wij kijken dan samen naar de mogelijkheden.De Proeftafel

KPeG is ook een uitstekende aanvulling op je personeelsfeest
of vereniging. Zodra de groep te groot wordt voor een "standaard" proeverij kunnen wij gaan denken aan de Proefstand. Wij hebben een beursstand waar de gasten, tijdens het feest of informele bijeenkomst, naar toe kunnen komen om daar hun proefglaasje te laten vullen. Als men dat wil vertellen wij graag iets over de desbetreffende drank en anders mengt de persoon zich weer in het feestgedruis.Voor meer info bel je ons even op nummer 06-250 621 46 of kom je gezellig even langs in één van onze winkels.