Diverse locaties

De proeverijen van KPeG kunnen dus plaats vinden in de Schatkelder van Leidschendam, onze drankenspeciaalzaak in Delfgauw of op locatie. Wij hebben verschillende locatie`s tot onze beschikking. Zo hebben wij een bijzonder arrangement afgesproken bij restaurant De Heerlijkheid, huren wij met regelmaat het Veurtheater af en hebben wij speciale borrelarangementen geregeld bij café de Oude Sluijs. Geen zin om de deur uit te gaan? Dan komen wij gewoon naar je toe! Organiseer je een personeelsfeest, wil je enkele zakenrelatie`s uitnodigen om kennis mee te maken of ben je in voor een gezellige party thuis? Ons is (bijna) niets te gek! Kom gezellig eens langs of bel ons even op voor de vele mogelijkheden.

Gall&Gall Verbeek

Al 20 jaar een begrip in het oude Leidschendam Centrum en bekend om zijn Schatkelder. In deze kelder staan niet alleen bijzondere dranken maar vinden ook vele proeverijen plaats. Reserveren kan vanaf 6 personen.

Adres: Damstraat 44
Postcode, woonplaats: 2265 AH, Leidschendam
Telefoon: 070-3177505
Email: gallengallverbeek@gmail.com


Gall&Gall Verbeek Jr

Sinds 2004 gevestigd in nieuw Delfgauw. Een nieuwbouw wijk onder de rook van Delft, goed bereikbaar en gratis parkeren. In de winkel vinden met regelmaat proeverijen plaats waarop je je kan inschrijven. Zie de Agenda.

Adres: Gouden Rijderplein 14
Postcode, woonplaats: 2645 EX, Delfgauw
Telefoon: 015-2852044
Eamail: gallengalldelfgauw@gmail.com


Café de Oude sluijs

Gelegen aan het Sluiscomplex in Leidschendam. Een heerlijke oude bruine kroeg waar gezelligheid en gemoedelijkheid de boventoon voert. Als je een proeverij in de Schatkelder hebt bij gewoont kan je hier nog terecht voor een ouderwets afzakkertje. Speciaal hiervoor heeft de Oude Sluijs een borrelarangement samengesteld. Wel even van tevoren reserveren.Het Veurtheater

Het Veurtheater is gevestigd in het Leidschendam Centrum en staat bekend om haar gevarieerd programma. Daarnaast vinden in dit gezellige theater ook bijeenkomsten en vergaderingen plaats en met regelmaat organiseert KPeG hier haar proeverijen.


Rest. de Heerlijkheid

Gewoon een heerlijk eetcafé. Geen poespas maar gewoon eerlijk eten voor eerlijke prijzen. Met regelmaat organiseerd KPeG hier proeverijen. Vooral de Whiskydiners staan in Leidschendam bekend als lekker, sfeervol en vooral gezellig.Gall&Gall Verbeek © 2018. All Rights Reserved.