BIERPROEVERIJ

Eén van de oudste dranken op deze aarde is bier. Bier wordt nu nog steeds veel heeeel veeeeel gedronken. Daar veranderd niets aan. Wat wel veranderd is het type bier. Je komt steeds meer bijzondere biersoorten tegen. Van bier met een fruitsmaakje tot bier dat heeft liggen knuffelen met een whiskyvat. Niets is te gek en alles mag. Wist je dat wij in Nederland momenteel meer micro- brouwerijen hebben dan in België? Dat wil wat zeggen.

Tijdens een bierproeverij vertellen wij eerst een stukje historie, gevolgd door een presentatie waarin het bierproces uitgelegd wordt. Daarna laten wij je een 7-tal bieren proeven. We starten licht en eindige met een extreem bier. Aan het eind van de proeverij weet je precies welk type bier je het lekkerst vindt.

Wil je eens van dichtbij zien hoe bier gemaakt wordt dan is een bezoek aan de stadsbrouwerij De Koperen Kat wellicht iets voor jouw. Deze kleine, maar o zo gezellige brouwerij, ligt aan de Schieweg in Delft. Naast een rondleiding kan je daar uiteraard hun bieren proeven. Als je geinteresseerd bent laat ons dat dan even weten en wij maken een afspraak voor je.

Hier onder vindt je enkele bierproeverijen. Als jij een bierproeverij op maat wil laat ons dat dan weten.

MAAK KENNISDeze proeverij is zeer geschikt voor de beginnende bierdrinker. We laten je een 7-tal bieren proeven en alle 7 zijn totaal verschillend. Op deze manier weet jij aan het eind van de proeverij welke smaaktype jij het lekkerst vindt. Uiteraard vertellen wij bij elk bier zijn verhaal en kan je op een proefformulier je proefnotietie`s schrijven.

Minimaal zes personen.
Prijs per persoon: € 25,00
Proeverij op locatie: op aanvraag.

GEESTELIJK VOCHTDie monnikken zijn zo gek toch nog niet. Zij zijn meesters in het brouwen en hebben eeuwen geleden het brouwproces dan ook geperfectioneerd. Tijdens deze proeverij nemen we je mee langs verschillende kloosters en laten we je kennis maken met verschillende soorten trappistenbieren.

Minimaal zes personen.
Prijs per persoon: € 25,00
Proeverij op locatie: op aanvraag.

BIER & BITESBier en borrelhapjes, de perfecte combinatie. Zeker als de hapjes afgestemt zijn op de smaak van de bieren. We proeven eerst een bier zonder hapje en daarna het zelfde bier maar dan met een hapje. Je zult verstelt staan hoeveel verschil dat uit maakt.

Minimaal zes personen.
Prijs per persoon: € 30,00
Proeverij op locatie: op aanvraag.

Reserveren?

Gall&Gall Verbeek © 2018. All Rights Reserved.