RUM/GIN/COGNAC PROEVERIJ

Rumproeverij
Zie je tussen de bomen ook het bos niet meer? Rum is in opkomst en het aanbod is dan ook erg groot. Van simpele, niet veel zeggende, tot diepgaande, doorspekt met diepgaande verhalen, rumsoorten. Voor ieder wat wils. Tijdens de proeverij zal niet alleen het productieproces aanbod komen maar ook de technieken om bijvoorbeeld de perfecte Mojito te maken.

Ginproeverij
In 2016 is de trend gezet. Iedereen ging aan de gin. Maar wat is Gin nu eigenlijke en hoe wordt gin gemaakt. Welke tonic kan je het beste gebruiken en kan je gin goed combineren met een hapje. Al deze en meer vragen worden tijdens deze proeverij beantwoord.

Cognacproeverij
Cognac oudbollig? Echt niet! Cognac een een bijzonder product. Zelfs zo bijzonder dat het herkomstgebied beschermd is. De meeste van ons denken dat cognac gedronken wordt door, in chesterfield zittende, oude mannen. Het liefst met een sigaar in de hand. Fout! Cognac is hip en trendy en dat willen wij je graag vertellen.

Hieronder staan de proeverijen die wij organiseren. Wil je echter een andere soort proeverij? Laat ons dat dan even weten, wij staan overal voor open.

RUMSluit je ogen en denk aan zee, piraten en rum. Een prachtige combinatie. Stoeren verhalen nemen je mee naar de historie van rum, verschillende rumsoorten en de mix mogelijkheden. Aan het eind van de proeverij weet jij precies welke rum jij lekker vindt en hoe jij de perfecte mix maakt.

Minimaal zes personen.
Prijs per persoon: € 25,00
Proeverij op locatie: in overleg.

GIN & TONICWist jij dat wij Hollanders de voorlopers van de, op dit moment zo geliefde, gin zijn? Willem nam op een van zijn zee reizen genever mee naar Engeland. Die "vreemde" Engelse vonden ons goedje maar vlak van smaak en knoeide er op los met allerlei kruiden en specerijen. Ik moet zeggen; niet slecht! Vooral in de mix met verschillende soorten tonic maakt dit tot een zomerdrankje bij uitstek.

Minimaal zes personen.
Prijs per persoon: € 25,00
Proeverij op locatie: in overleg.

COGNACVergeet dat ballonglas en die oude vent in een versleten stoel en verdiep je eens in een van de oudste dranken van deze wereld. Proef de verschillen tussen een simple cognac ,waar je trouwens een practige mix mee kan maken, tot een exclusieve château cognac en laat je verrassen!

Minimaal zes personen.
Prijs per persoon: € 30,00
Proeverij op locatie: in overleg.

Reserveren?

Gall&Gall Verbeek © 2018. All Rights Reserved.