WHISKYPROEVERIJ

Tijdens de proeverijen die wij geven wordt er regelmatig gevraagd of wij zelf voorkeur hebben voor bepaalde dranken? In principe niet! Elke drank die met liefde en passie is gemaakt heeft onze aandacht en krijgt deze ook toch is er een product dat telkens weer boven komt drijven en dat is whisky.

Whisky is geen drank maar vloeibaar goud met een verhaal. Tijdens de whiskyproeverijen beginnen wij met het droge gedeelte. Hierin leggen wij o.a. uit hoe whisky gemaakt wordt en hoe je whisky het beste kan proeven. Daarna volgt het natte en uiteraard het lekkerste gedeelte.

Je proeft nu een aantal verschillende whisky`s, oplopend van zacht naar stevig. Aan het eind van de proeverij weet jij welke type whisky jij het lekkerst vindt.

Hieronder staan een drietal whiskyproeverijen. Wil jij echter een ander soort proeverij meldt ons dat dan even.

ONTDEK WHISKYDeze whiskyproeverij is uitermate geschikt voor de beginnende en voor de gevorderde whiskydrinker. We starten met de uitleg over het proces hoe whisky gemaakt wordt. Daarna laten wij een blended whisky proeven, gevolgd door een 6-tal Schotse malt whisky's. Tijdens de proeverij kan je aantekeningen maken op een proefformulier.

Minimaal zes personen.
Prijs per persoon: € 25,00
Proeverij op locatie: in overleg.

WHISKY & BITESEen heerlijke proeverij! Elke whisky die wij laten proeven, en dat zijn er een zestal, worden begeleid door een klein hapje. Zo kan je denken aan een stukje pure chocolade of een toastje met zalm. Je zult merken dat sommige producten elkaar versterken en sommige juist niet.

Minimaal zes personen.
Prijs per persoon: € 30,00
Proeverij op locatie: in overleg.

WERELDSE WHISKY'SAls je denkt dat de beste en lekkerste whisky's uit Schotland komen kan je je wel eens vergissen. Of toch niet? Tijdens deze proeverij nemen wij je mee op reis en gaan de hele wereld over. Zo maak je kennis met een Ier en schud je de hand van een Japanner. Aan het eind van de proeverij heb je kenns gemaakt met een 6-tal whisky's uit 6 verschillende landen. Vertel jij ons dan maar welke het lekkerste was.

Minimaal zes personen.
Prijs per persoon: € 30,00
Proeverij op locatie: in overleg.

Reserveren?

Gall&Gall Verbeek © 2018. All Rights Reserved.