WIJNPROEVERIJEN

Altijd al willen weten hoe wijn gemaakt wordt? Wat nu precies de verschillen tussen de druivensoorten zijn? Welke wijn het beste bij een bepaald gerecht past? Dan is een wijnproeverij misschien iets voor jouw.

Op een locatie naar keuze maken wij je wegwijs in de wondere wereld van wijn. Na een stukje historie en korte uitleg over de produktie van wijn laten wij je kennis maken met verschillende type wijnen. Aan het einde van de proeverij weet je precies welke wijn je wel en welke wijn je niet lekker vindt.

Hier onder staan een drietal verschillende wijnproeverijen. Zelf een idee? Laat ons dat dan even weten, bijna niets is ons te gek!

ONTDEK DE VERSCHILLENNa een stukje droge stof waarin uitgelegd wordt hoe wijn gemaakt wordt volgt het natte gedeelte. We beginnen met een 4-tal witte wijnen gevolgd door een 4-tal rode wijnen. Elke wijn is gemaakt van één druivensoort. Aan het eind van de proeverij weet je welke druif het beste bij je past.

Minimaal zes personen.
Prijs per persoon: € 25,00
Proeverij op locatie: in overleg.

WIJN & BITESTijdens deze wijnproeverij krijg je bij elke wijn die wij laten proeven een kleine bite. Hierbij kan je denken aan een toastje zalm in combinatie met een volle chardonnay of een zware spaanse wijn met een stukje rauwe ham.

Minimaal zes personen.
Prijs per persoon: € 30,00
Proeverij op locatie: in overleg.

BIOLOGISCH & FAIRWij zijn zeker niet roomser dan de paus maar er zijn van die momenten in het leven dat je denkt; er is meer dan mijn eigen wereldje. Deze proeverij neemt je mee op reis naar Zuid-Afrika en leert je van alles over biologische- en Fairtrade wijnen. Geen zware verhalen maar luchtige vertelsels waar het genieten van de wijn voor op staat.

Minimaal zes personen.
Prijs per persoon: € 30,00
Proeverij op locatie: in overleg.

Reserveren?

Gall&Gall Verbeek © 2018. All Rights Reserved.